Marijke Wubben

Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en bewustzijnsontwikkeling
Home  Voorafgaand aan de sessies stuur ik je een vragenlijst en kom je voor een intake-gesprek. Dit om je hulpvraag,
je klachten en verwachtingen helder te krijgen en te voelen of het tussen ons klikt. Belangrijk is dat je open en
eerlijk naar jezelf wilt en durft te kijken. Met respect voor jouw en mijn eigenheid en grenzen neem ik jou graag mee in wat ik geleerd heb.

In de sessies werk ik met inzichtgevende gesprekken (geweldloze communicatie), aanraken, lichaamswerk, ademen, primal-vasthoudtherapie, delendialoog, geleide fantasie, meditatie, de principes van traumahealing en familie-opstellingen. Hoe we werken is altijd in overleg met jou.

Ik werk met het lichaam als uitgangspunt. In je lichaam ligt alles opgeslagen.
Je bewust worden van alles wat je lijf te vertellen heeft, is een hulpbron. Vastgezette energie en geblokkeerde gevoelens kunnen weer in beweging worden gebracht en vrijgemaakt. Vaak wordt je je dan bewust van oude onverwerkte emoties. Onverwerkte ervaringen worden zacht aangeraakt en kunnen helen zonder ze weer helemaal te beleven. Je kunt jezelf gaan accepteren door deze ervaringen in een groter geheel en in het hier en nu te plaatsen.

De prijs voor een intakegesprek is 20 euro. Indien we met elkaar op weg gaan, is de prijs van hierop volgende
sessies 70 euro. Een sessie zal ongeveer anderhalf uur duren.

Ik ben aangesloten bij de SCAG, geschillencommissie voor de complementaire en alternatieve zorg. Ik voldoe aan alle eisen m.b.t. opleiding en nascholing. Mijn sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Het tarief mag geen belemmering zijn om in therapie te zijn. Neem in dat geval contact met mij op om te zoeken naar een passende oplossing.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk aan huis aan de Molenlaan 21 te Honselersdijk.
Voor wie 
Werkwijze 
Individueel 
Trainingen 
Themadagen 
Wie is 
Contact 
Links