Marijke Wubben

Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en bewustzijnsontwikkeling
Home  Marijke Wubben (1962)
Marijke Wubben Het heeft mij altijd aangetrokken om mensen te begeleiden in hun persoonlijk proces en zo bij
te dragen aan een liefdevollere wereld.
Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik 5 jaar als fysiotherapeut gewerkt. Ik raakte geïnteresseerd in het benaderen van de hele mens en niet alleen van de lichamelijke klacht.

Na het volgen van trainingen emotioneel lichaamswerk en geweldloze communicatie voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, kwam ik in contact met mijn verlangen om als lichaamsgericht therapeut met mensen te werken. Ik heb de opleiding “Vrij van kinderbeelden en familieverstrikkingen” van de New Man Academie gedaan. Inmiddels heb ik ook de opleiding systemisch werk bij body-mind-opleidingen, TA, trainersopleiding en professionele begeleiding bij Phoenix-opleidingen afgerond.

Het trekt mij om mensen te ondersteunen bij het proces van aanvaarden wie zijzelf zijn, zowel van hun donkere kant als hun lichte. Om compassie te krijgen voor zichzelf, zodat de liefde weer vrij kan stromen. Het is een proces dat ik zelf ook doormaak en waarbij mijn man en kinderen belangrijke spiegels voor mij zijn.

De ander raken en mijzelf toestaan geraakt te worden, is voor mij in therapie en training belangrijk. Ik ben dankbaar dat ik mensen mag begeleiden en een stukje mee mag lopen op hun levenspad.
Voor wie 
Werkwijze 
Individueel 
Trainingen 
Themadagen 
Wie is 
Contact 
Links